ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΠΑΙΔΙΑΤΡΕΙΑ – ΙΑΤΡΕΙΑ   >   Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδιατρείου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο εξεταστήριο του παιδιατρείου της Χαράς Μπακογεώργου ζωγράφισα μια σκηνή με τον μικρό πρίγκιπα παρέα με την αλεπουδίτσα του, πάνω στον μικρό του πλανήτη.

 

Μια πολύ ωραία εικόνα για ν’ αποσπά την προσοχή των μικρών ασθενών της!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πετρούπολη
  • Διαστάσεις: 1,20μ x 2,00μ
  • Ημερομηνία: 11-01-2017

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ