ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεγάλο δωμάτιο της 2 χρονών Καλλιρόης και του αδελφούλη της που θα γεννηθεί τον Γενάρη, δημιούργησα στους δύο μεγάλους ελεύθερους τοίχους, ένα σκηνικό από το μαγικό δάσος με ελάφια και αρκουδο-οικογένειες, που μαζεύονται όλα για την μεγάλη γιορτή των ξωτικών!

 

Τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση των τοίχων, η ζωγραφική επεκτάθηκε και στις 2 πόρτες εισόδου και μπάνιου, κατά την επιθυμία της τολμηρής μαμάς Ιωάννας, πράγμα που ενοποίησε όλο το έργο και δημιουργήθηκε ένα μαγικό περιβάλλον για τα δύο αδελφάκια!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Γαλάτσι
  • Διαστάσεις: 9,50μ x 3,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ