ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ   >   FONTANA DI TREVI (2ο μέρος)

FONTANA DI TREVI (2ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Κρεβατοκάμαρας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ παραθέτω φωτογραφίες με τις λεπτομέρειες του θέματος.

 

Επίσης, οφείλω να αναφέρω, πως δεν πρόκειται για μια απλή αντιγραφή φωτογραφίας, αλλά για μια εκ νέου σύνθεση του κτηρίου και όλης της γύρω περιοχής, από πολλές φωτογραφίες, μιας που δεν υπήρχε καμιά φωτογραφία που να εικονίζει όλη τη σύνθεση από το σημείο που ήθελα να την προβάλλω. Επίσης αντιμετώπισα το πρόβλημα του φωτισμού, μιας που κάθε μια από τις φωτογραφίες που χρησιμοποίησα είχε το δικό της φωτισμό, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και το πως έπεφτε το φως του ήλιου.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νίκαια
  • Διαστάσεις: 2,70μ x 2,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ