ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   ΖΩΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (2ο μέρος)

ΖΩΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (2ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
1,K ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια μπεμπούλα που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα μεγαλώσει παρέα με τα πιο όμορφα ζώα της Αφρικής στο δωμάτιό της.

 

Ένα θέμα πάνω στο οποίο έχω δουλέψει πολλές φορές, που δεν είναι μόνο για παιδιά και κάθε φορά γίνεται όλο και καλύτερο.

 

Το θέμα είναι ζώα της αφρικανικής ζούγκλας και σαβάνας, όπου τροποποίησα τη χλωρίδα, προσθέτοντας λουλούδια κι ανθισμένα δέντρα, μιας που πρόκειται για κοριτσίστικο δωμάτιο.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Φιλοθέη
  • Διαστάσεις: 8,00μ x 3,00μ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ