Επικοινωνία

Απευθυνθείτε τηλεφωνικώς, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπου ή μέσω των social media και εκφράστε μου την ιδέα σας για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησή σας.

Είμαι στη διάθεσή σας για να σας λύσω οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις τοιχογραφίες και γενικότερα τη ζωγραφική τοίχου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976 305 688

 
Θα χαρώ να συνεργαστούμε!
Άννα Κανατά
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της Google.

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνείστε μαζί μου εγκαίρως, ιδανικά ένα μήνα πριν από την ημερομηνία που θέλετε να γίνει η εργασία. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα η όλη συνεννόηση και η οικονομική προσφορά μου να γίνει τηλεφωνικώς και διαδικτυακά, μέσω email, viber, facebook. Εάν κριθεί απαραίτητο, επισκέπτομαι τον χώρο σας για εκτίμηση, κι αφού σας προτείνω θέματα της αρεσκείας σας, ώστε να επιλέξετε το ιδανικότερο για εσάς, σας δίνω την οικονομική προσφορά μου (κόστος επίσκεψης 20 ευρώ) κι εφόσον συμφωνήσουμε, ορίζουμε την ημερομηνία εργασίας.

Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος και την απλότητα ή πολυπλοκότητα του θέματος, καθώς επίσης και από τις συνθήκες εργασίας. Αν για παράδειγμα ή ζωγραφική γίνεται σε εξωτερικό χώρο ή με σκαλωσιά, ή αν πρόκειται για οροφή, το κόστος θα είναι διαφορετικό από την ζωγραφική εσωτερικών τοίχων.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το κόστος ρυθμίζεται σε συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο, ώστε ν’ ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες, χωρίς να γίνεται έκπτωση στην ποιότητα του έργου.

Κι ο χρόνος επίσης, εξαρτάται από το μέγεθος και την απλότητα ή πολυπλοκότητα του θέματος, όπως και από το πόσα επιπλέον στοιχεία μπορεί να ζητήσει στην πορεία ο πελάτης ή και το ίδιο το θέμα, ώστε να δέσει και να τελειοποιηθεί.

Να είστε βέβαιοι, πάντως, πως η πολύχρονη εμπειρία μου στην ζωγραφική παντός είδους επιφανειών και θεμάτων, εξασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή διάρκεια εργασίας, πράγμα που είναι προς όφελός σας!

Ζωγραφίζω αποκλειστικά με πινέλα και σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις χρησιμοποιώ αερογράφο. Επιλέγω πάντα από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι, τις σειρές χρωμάτων νερού (ακρυλικά & πλαστικά) που είναι οικολογικά και πλενόμενα, ειδικά όταν πρόκειται για παιδικούς χώρους και υπνοδωμάτια, για την ασφάλεια των πελατών μου, αλλά και τη δική μου.

Σε περιπτώσεις εξωτερικών επιφανειών καθώς και σε μπάνια ή και πισίνες, οι τοιχογραφίες μου προστατεύονται επιπλέον από ειδικά ισχυρά βερνίκια, κατάλληλα για τις εκάστοτε συνθήκες.

Ακόμα και μετά από δικές μου προτάσεις, η επιλογή του θέματος είναι δική σας.
Κατά τη διαδικασία της ζωγραφικής καλό είναι να είστε παρόντες στο χώρο -όχι απαραίτητα καθόλη τη διάρκεια της εργασίας- ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου. Είμαστε σε διαρκή συνεννόηση μεταξύ μας για τα μεγέθη και τις θέσεις των αντικειμένων στην επιφάνεια, καθώς και για την επιλογή της έντασης των χρωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε τυχόν χρονοβόρες διορθώσεις μεγάλης κλίμακας.

Η πιο κοινή αντίδραση των πελατών μου μετά το πέρας της εργασίας μου είναι ο ενθουσιασμός και η παραδοχή του πόσο πέρα από τις προσδοκίες τους είναι το αποτέλεσμα!

Με τα σύγχρονα υλικά που υπάρχουν πλέον στην αγορά, εξασφαλίζεται η σε μεγάλο βάθος χρόνου διάρκεια όχι μόνο των εσωτερικών τοιχογραφιών, αλλά και των εξωτερικών, σε όσο δύσκολες συνθήκες κι αν υπόκεινται.

Ωστόσο, μια επιπλέον μέθοδος προστασίας για τις εξωτερικές τοιχογραφίες, είναι η επανάληψη του βερνικώματος ανά τριετία.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ