ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ & ΞΩΤΙΚΑ

ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ & ΞΩΤΙΚΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα όμορφο, ρομαντικό θεματάκι που διάλεξε η ίδια η 3.5 ετών Φωτεινή, με την μακρυμαλλούσα Ραπουνζέλ στον πύργο της και τα δύο ξωτικά, φίλους της από άλλα παραμύθια, μέσα σ’ένα περιβάλλον από όμορφα φυτά και λουλούδια!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Παπάγου
  • Διαστάσεις: 3,20μ x 2,80μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ