ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ (1ο μέρος)

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ (1ο μέρος)

Ζωγραφική Πόρτας Εισόδου & Πόρτας Ασανσέρ

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε συνέχεια της τοιχογραφίας που ολοκλήρωσα τον Σεπτέμβριο του 2020, επέκτεινα τη ζωγραφική και στον υπόλοιπο χώρου του ισογείου της εισόδου, ζωγραφίζοντας τις 2 πόρτες εισόδου και ασανσέρ και τα τμήματα τοίχου γύρω από αυτές.

 

Έτσι ολοκληρώθηκε η γειτονιά των αρχοντικών της Τοσκάνης!

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Γλυκά Νερά
  • Διαστάσεις: 5,00μ x 2,80μ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ