ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ   >   ΛΟΓΟΤΥΠΟ – ΕΠΙΓΡΑΦΗ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ – ΕΠΙΓΡΑΦΗ

Ζωγραφική Τοίχων Κέντρου Εκμάθησης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον κεντρικό τοίχο των γραφείων του κέντρου εκμάθησης ξένων γλωσσών & πληροφορικής “ALPHA“, σχεδίασα και ζωγράφισα ένα λογότυπο-σύμβολο της σχολής, που εικονοποιεί τον βασικό σκοπό και στόχο του κέντρου, που είναι η επιτυχία.

 

Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η ζωγραφική διακόσμηση του χώρου και μαζί, μια εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Χαραλαμπίδη ο οποίος αξίζει συγχαρητήρια για το μεράκι του και τη βαθειά του επιθυμία να συνδυάσει την εκπαίδευση με την παιδεία και τον πολιτισμό!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Εξάρχεια
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 1,00μ
  • Ημερομηνία: 19-03-2017

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ