ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΑΜΑΞΙΑ – ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ   >   Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ MC QUEEN

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ MC QUEEN

ΤΖωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας τοίχος με θέμα το χαρακτηριστικό περιβάλλον του Κεραυνού McQueen, με τον δρόμο, χωρίς τον ίδιο και την παρέα του αυτή τη φορά, κι ένας ουρανός φωτεινός με άσπρα συννεφάκια σε όλο το ταβάνι με την γύψινη κατασκευή, ομόρφυναν το δωμάτιο του 6χρονου Χάρη.

 

Το κρεβατάκι που παρήγγειλαν οι γονείς του μικρού, θα είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο!   

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νίκαια
  • Διαστάσεις: 2,00μ x 1,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ