ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΑΜΑΞΙΑ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ   >   F-16 FALCON ADVANCED

F-16 FALCON ADVANCED

Τοιχογραφία Εφηβικού Δωματίου Αγοριού

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για φορητή τοιχογραφία, η οποία ζωγραφίστηκε στο εργαστήριο και επικολλήθηκε στον τοίχο του δωματίου του Αλέξανδρου, 15 χρονών, που λατρεύει τα μαχητικά αεροπλάνα και θέλει να γίνει πιλότος!

 

Το έργο είναι πιστό αντίγραφο φωτογραφίας.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Άλιμος
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 2,00μ
  • Ημερομηνία: 11-05-2009

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας κατά την περιήγηση σας.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική cookies.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ