ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΑΜΑΞΙΑ – ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ   >   MC QUEEN CARS & MC YANNI

MC QUEEN CARS & MC YANNI

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
600 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο γνωστό θέμα με τα αμαξάκια του ΜcQueen, πρόσθεσα κατ’ απαίτηση του πελάτη, την αγαπημένη του νταλίκα Scania (ένας χαρακτήρας που δεν υπάρχει στα Cars) και την ονομάσαμε McYanni το όνομα του μικρού αγοριού που θα γεννηθεί!

 

Το έργο ζωγραφίστηκε σε τελάρο και τοποθετήθηκε στον τοίχο, με τρόπο τέτοιο ώστε να προσομοιάζει με τοιχογραφία.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νέα Ιωνία
  • Διαστάσεις: 2,00μ x 1,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ