ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΑΜΑΞΙΑ – ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ   >   ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
595 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια συλλογή από τα πιο όμορφα κλασσικά σπορ αυτοκίνητα, ζωγράφισα σε 3 τοίχους του δωματίου του μικρού Λουκά, 1ος έτους.

Η επιθυμία φυσικά ήταν του πατέρα του, εμπόρου και συλλέκτη.

 

Μεταξύ αυτών, Corvette του 1953, corvette-c2-cabriolet του 1966, Ferrari-250, Mini-Cooper-S-Classic, το πολύ αγαπημένο Volkswagen,  ο δημοφιλής ΚΙΤΤ και η Dodge του 1969 ο General Lee των Dukes of Hazard!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πετράλωνα
  • Διαστάσεις: 6,00μ x 1,30μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ