ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ & Η ΑΡΚΟΥΔΑ (1ο μέρος)

Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ & Η ΑΡΚΟΥΔΑ (1ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως η πιο ζωντανή τοιχογραφία που ζωγραφίσαμε ποτέ!

 

Μια πολύ όμορφη παιδική σειρά animation της ρώσικης τηλεόρασης, “Η τοσοδούλα Μάσα και η Αρκούδα”, μας ζητήθηκε να ζωντανέψουμε σε ολόκληρο το παιδικό δωμάτιο από τη ρωσίδα μαμά, που περιμένει σύντομα τον ερχομό του μωρού της.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νίκαια
  • Διαστάσεις: ———

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ