ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   ΝΕΡΑΪΔΑ & ΔΕΝΤΡΟ

ΝΕΡΑΪΔΑ & ΔΕΝΤΡΟ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα από τα ομορφότερα θέματα που ζωγράφισα μέχρι τώρα!

 

Η επιλογή του θέματος μου επέτρεψε να δημιουργήσω ένα μαγευτικό σκηνικό, κατάλληλο για να συντροφεύει τη μικρή όχι μόνο κατά την παιδική ηλικία, αλλά και κατά την εφηβεία της.

 

Στον απέναντι τοίχο, προτίμησα να ζωγραφίσω ένα απλό αλλά όμορφο φυσικό περιβάλλον με μια νεραϊδούλα, γιατί μελλοντικά θα μπει γραφείο και βιβλιοθήκη.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Καλαμάκι
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 8,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ