ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ   >   FONTANA DI TREVI (1ο μέρος)

FONTANA DI TREVI (1ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Κρεβατοκάμαρας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το έργο που βλέπετε είναι ζωγραφική στον τοίχο με πινέλα και οικολογικά-ακρυλικά χρώματα.

 

Σε έναν τοίχο κρεβατοκάμαρας στη Νίκαια μετέφερα την πλατεία με το διάσημο συντριβάνι της Ρώμης. Εδώ βλέπετε το έργο ολοκληρωμένο μετά από 180 περίπου ώρες εργασίας, από την αρχή έως το τέλος του, σχεδόν μέρα με τη μέρα.

 

Κάθε έργο ιδιαίτερο είναι μια περιπέτεια.

 

Η Fontana di Trevi όμως, ήταν μια μεγάλη δοκιμασία: Χρειάστηκε τεράστια προσοχή, αυστηρή πειθαρχία, ατέλειωτη υπομονή, σωματική αντοχή, άπειρη αφοσίωση. Επί σχεδόν ένα μήνα που διήρκεσε το έργο, αφιέρωσα όλο μου το χρόνο και όλη μου την ενέργεια σ’ αυτό και μόνο.

 

Ευχαριστώ τους πελάτες μου αλλά και κάθε πελάτη μου που μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητές μου σ’ ένα θέμα τόσο απαιτητικό, την ευκαιρία να γίνω ακόμα καλλίτερη στην τέχνη μου.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νίκαια
  • Διαστάσεις: 2,70μ x 2,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ