ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Ζωγραφική Τοίχου Κρεβατοκάμαρας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
498 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Γοργίας – Καλπάζοντας στο κύμα!”

 

Η Παναγιώτα είναι ένα εκπληκτικό πλάσμα 10 ετών, η οποία από πολύ τρυφερή ηλικία εκδήλωσε ένα πάθος μοναδικό για τα άλογα. Έτσι, όταν έγινε 7 ετών η μητέρα της την έγραψε σε ιππικό όμιλο.

 

Στις κουβέντες που είχαμε τις μέρες που της ζωγράφιζα το δωμάτιο, με συγκίνησε και με εντυπωσίασε με τον ξεκάθαρο στόχο της και με τη λατρεία της κι αφοσίωσή της στα άλογα.

 

Κάνοντας ήδη 3 χρόνια ιππασία, δηλώνει ευτυχής που πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο του ονείρου της και σχεδιάζει τη ζωή της πάντα με επίκεντρο τα άλογα!

 

Ο κατάλευκος Γοργίας είναι το αγαπημένο της . Ήταν λοιπόν επόμενο, να διαλέξει η ίδια για τον τοίχο του δωματίου της αυτό το θαυμάσιο θέμα με τον Γοργία να καλπάζει στο κύμα!

 

Αλλά και για μένα ήταν μια εξαιρετική, απολαυστική συνεργασία μ’ αυτό το κορίτσι και την θαυμάσια μητέρα της και μια ακόμα ευκαιρία να ζωγραφίσω ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μου ζώα!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 2,20μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ