ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Ζωγραφική Τοίχου Κρεβατοκάμαρας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια σύνθεση με φύλλα τροπικών δέντρων που κατεβαίνουν από το ταβάνι μέχρι τα μισά περίπου του τοίχου, ζωγράφισα στον τοίχο αυτής της κρεβατοκάμαρας. Η σύνθεση, με την ανεπαίσθητη κίνηση των φύλλων, σαν να τα φυσά αεράκι, δίνει μιαν ανάλαφρη ατμόσφαιρα φρεσκάδας στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Χαλάνδρι
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 2,60μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ