ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΟΡΟΦΕΣ – ΤΑΒΑΝΙΑ   >   ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ

ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ

Ζωγραφική Οροφής Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τοιχογραφία του μεγάλου δωματίου των δύο αγοριών ολοκληρώνεται με την οροφογραφία, όπου σαν φυσική συνέχεια του σκηνικού με τον Πήτερ-Παν, τον Μικρό Πρίγκιπα και τον Μόγλη και τα 2 μικρά αδέρφια, ζωγράφισα έναν φωτεινό ουρανό με σύννεφα και χελιδόνια.

 

Διατήρησα λευκό το υπέροχο γύψινο -που υπάρχει σε όλο το σπίτι- το οποίο πλαισιώνει τα θέματα της οροφής και των τοίχων σαν κορνίζα.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αθήνα
  • Διαστάσεις: 6,00μ x 4,00μ
  • Ημερομηνία: 25-11-2013

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ