ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΟΡΟΦΕΣ - ΤΑΒΑΝΙΑ   >   ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Οροφογραφία Κρεβατοκάμαρας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην γύψινη επικλινή οροφή -διαστάσεων 4 x 4μ- αυτής της κρεβατοκάμαρας,  ζωγράφισα έναν ελαφρά συννεφιασμένο ουρανό, διακοσμημένο περιμετρικά με τριανταφυλλιές.

 

Το έργο φωτίζεται το βράδυ με κρυφό  led φωτισμό

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ν. Ερυθρέα
  • Διαστάσεις: 4 x 4 μ
  • Ημερομηνία: 02-07-2022

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας κατά την περιήγηση σας.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική cookies.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ