ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΠΑΙΔΙΑΤΡΕΙΑ – ΙΑΤΡΕΙΑ   >   ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ – ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΧΑΡΤΗΣ

ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ – ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΧΑΡΤΗΣ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδιατρείου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε έναν πολύ όμορφο, μεγάλο και φωτεινό χώρο, στο παιδιατρείο της Μάρας Λουράκη στην Παιανία ζωγράφισα σε δύο τοίχους του χώρου υποδοχής και έναν τοίχο του εξεταστηρίου, χαρούμενες ζωγραφιές, αερόστατα, παιδιά με μπαλόνια, κι έναν χάρτη!

 

Η γλυκύτατη παιδίατρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μικρούς ασθενείς με πολύ χαρά!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Παιανία
  • Διαστάσεις: ———
  • Ημερομηνία: 26-09-2017

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ