ΔΕΝΤΡΟ & ΖΩΑΚΙΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδιατρείου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον τοίχο της αίθουσας αναμονής αυτού του παιδιατρείου ζωγράφισα το Δέντρο των 4 εποχών με ζωάκια στη βάση του.

Στα κλαδιά του δέντρου τοποθετήθηκαν ραφάκια με λούτρινα ζωάκια.

 

Στον διπλανό τοίχο βαμμένο με χρώμα μαυροπίνακα ζωγράφισα ένα πεντάγραμμο, κάτω απ’ το οποίο τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν ζωγραφίζοντας με κιμωλίες.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ζωγράφου
  • Διαστάσεις: 3,00 μ x 3,00 μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ