ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΓΟΥΕΝΤΥ

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΓΟΥΕΝΤΥ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σ’ ένα μικρούλι αγορίστικο δωματιάκι, ζωγράφισα 2 σκηνές από τις περιπέτειες του Πήτερ Παν και της φίλης του Γουέντυ, στο νησί τους στη Χώρα του Ποτέ.

 

Στον ένα τοίχο με την εσοχή ο Πήτερ και η Γουέντυ κρύβονται από τον κάπταιν Χουκ.
Στην μικρή παράσταση στον άλλο τοίχο, βλέπουμε το υπέροχο νησί και το πειρατικό του κάπταιν Χουκ, ένα βράδυ με πανσέληνο.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Κερατσίνι
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 3,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ