ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ   >   Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Τοιχογραφία Παιδικού Δωματίου Kοριτσιού

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα πολύ όμορφο θέμα με τον Πήτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ ζωγράφισα στο πολύ μικρό παιδικό δωμάτιο της 5 μηνών κουκλίτσας, Μαρίας! 

Στον απέναντι τοίχο ζωγράφισα το πορτρέτο της!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ίλιον
  • Διαστάσεις: 5,00μ x 2,50μ
  • Ημερομηνία: 09-05-2020

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ