ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ   >   Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μικρούλης Δαμιανός λατρεύει τα καράβια και τη θάλασσα!

 

Έτσι, του ζωγραφίσαμε σε ολόκληρο το δωμάτιο, την πολύ ωραία νυχτερινή σκηνή από τη Χώρα του Ποτέ στον μεγαλύτερο τοίχο και στο υπόλοιπο δωμάτιο συνέχισα το εξωτικό τοπίο σε φως ημέρας.

 

Αν και μικρός ο χώρος, μόλις 6τμ, έδειξε πολύ μεγαλύτερος και πολύ πιο χαρούμενος μετά τη ζωγραφική του!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πέραμα
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 6,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ