ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΠΕΙΡΑΤΕΣ

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παιδικό δωμάτιο του 3χρονου Άκη ζωγράφισα το αγαπημένο του θέμα , το νησί των πειρατών και την παρέα του Πήτερ Παν.

Το μαγικό βουνό του νησιού των πειρατών, φοβερό και τρομερό, ενθουσίασε τον Άκη και τους γονείς του, αλλά κι εμένα ζωγραφίζοντας το!

Η δυσκολία ήταν να κάνω ένα θέμα νυχτερινό όσο το δυνατόν φωτεινότερο, έτσι έκανα σχεδόν τη νύχτα μέρα, με τη βοήθεια της πανσέληνου!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ίλιον
  • Διαστάσεις: 4,00μ x 3,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ