ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ   >   Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια καινούργια τοιχογραφία στη Σαρωνίδα, σ’ ένα μεγάλο αλλά χωρίς παράθυρα και φυσικό φως παιδικό δωμάτιο της μπέμπας που θα έρθει σε δύο μήνες, με μοναδικό παράθυρο έναν φεγγίτη ψηλά στον έναν τοίχο, που βγάζει στο σαλόνι…

 

Η δουλειά μου ήταν να μειώσω όσο το δυνατόν το μεγάλο μειονέκτημα του δωματίου, ζωγραφίζοντας στους 3 τοίχους του ένα θέμα υπέροχο, που μεγαλώνει και φωτίζει το χώρο, δίνοντας βάθος και προοπτική: τη μαγευτική Χώρα του Ποτέ!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Σαρωνίδα
  • Διαστάσεις: 12,00μ x 3,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ