ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΒΑΝΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΒΑΝΑΣ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα δωμάτια των 4,5 ετών δίδυμων αδερφών Αλέξανδρου και Φίλιππου, ζωγράφισα τ’αγαπημένα τους ζώα στο αντίστοιχο περιβάλλον. 

Εδώ βλέπετε την τοιχογραφία στο δωμάτιο του Φίλιππου με το αγαπημένο του λιοντάρι ν’ αναπαύεται σε μια λιμνούλα μέσα στην αφρικανική σαβάνα.

 

Η ζωγραφική έγινε σε τόνους σέπια

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Χολαργός
  • Διαστάσεις: 2,50μ x 3,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ