ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας μονόκερος, ένα υπέροχο ασπρόγκριζο χάσκι, ο Δούκας -το αγαπημένο κατοικίδιο του ζευγαριού- και μια ασυνήθιστη φιλία μεταξύ μιας αλεπουδίτσας και του αγαπημένου μου γάτου του Σπούκυ, μέσα σ’ ένα δάσος με μια όμορφη λιμνούλα είναι η τοιχογραφία που ομόρφυνε το δωμάτιο του μπέμπη που θα γεννηθεί κατά τον Οκτώβρη.

 

Θέμα κατάλληλο και για τα 2 φύλα.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Υμηττός
  • Διαστάσεις:  2,80μ x 2,80μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ