ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ   >   ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οροφογραφία Στούντιο Αισθητικής

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
728 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην οροφή αυτού του στούντιο αισθητικής ζωγράφισα, κατά τη επιθυμία της πελάτισσάς μου, έναν ουρανό με χελιδόνια, ο οποίος πλαισιώνεται με ανθισμένες τριανταφυλλιές και κλαδιά αμυγδαλιάς. 

 

Μια μόνιμα εγκατεστημένη Άνοιξη στον εργασιακό χώρο!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Περιστέρι
  • Διαστάσεις: 1,80μ x 1,70μ
  • Ημερομηνία: 07-04-2022

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ