ΔΕΝΤΡΑ & ΠΟΥΛΙΑ

Ζωγραφική Τοίχου Κινηματογραφικού Στούντιο

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ολοκαίνουργιο “Transition Fade I/O” το εργαστήριο σεναρίου του George Gyftopoulos (σεναριογράφου-κινηματογραφιστή) συνέβαλα με την ζωγραφική μου στη διακόσμηση των δύο τοίχων, με θέμα δέντρα και πουλιά σε τρεις αποχρώσεις: μαύρο-κόκκινο στον έναν τοίχο και μαύρο-μπλε στον άλλο. Ένας συνδυασμός που ταιριάζει ιδανικά με το όμορφο, λυτό ντεκόρ του μικρού, κομψού στούντιο και τα ασπρόμαυρα ποστ από κλασικές ταινίες.

 

Το αποτέλεσμα υπέροχο, η συνεργασία μας θαυμάσια!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Παγκράτι
  • Διαστάσεις: 5,50μ x 2,70μ
  • Ημερομηνία: 14-10-2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ