ΔΕΝΤΡΑ & ΠΟΥΛΙΑ

Ζωγραφική Τοίχου Κινηματογραφικού Στούντιο

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ολοκαίνουργιο στούντιο σεναρίου συνέβαλα με την ζωγραφική μου στη διακόσμηση των δύο τοίχων, με θέμα δέντρα και πουλιά σε τρεις αποχρώσεις: μαύρο-κόκκινο στον έναν τοίχο και μαύρο-μπλε στον άλλο.

Ένας συνδυασμός που ταιριάζει ιδανικά με το όμορφο, λυτό ντεκόρ του μικρού, κομψού στούντιο και τα ασπρόμαυρα ποστ από κλασικές ταινίες.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Παγκράτι
  • Διαστάσεις: 5,50μ x 2,70μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ