ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ   >   ΒΙΛΑ & ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙ

ΒΙΛΑ & ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙ

Ζωγραφική Τοίχου Εταιρείας Χρωμάτων

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον εξωτερικό τοίχο του 1ου ορόφου της εταιρείας χρωμάτων και υλικών οικοδομών και αυτοκινήτων BISSIAS COLORS, συνέθεσα και ζωγράφισα ένα θέμα όσο το δυνατόν πιο χαρακτηριστικό των προϊόντων για κατοικίες και αυτοκίνητα, που εμπορεύεται.

 

Μέσα από μια πανδαισία χρωμάτων, εμφανίζονται μια όμορφη μονοκατοικία κι ένα σπορ αυτοκίνητο.

 

Μια θαυμάσια συνεργασία με την διεύθυνση αλλά και όλο το εξαιρετικό προσωπικό της εταιρείας!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νέος Κόσμος
  • Διαστάσεις: 5,00μ x 3,00μ
  • Ημερομηνία: 29-06-2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ