ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Ζωγραφική Βιτρίνας Καταστήματος

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ζωγραφική σε όλη την βιτρίνα του καταστήματος παραδοσιακών τροφίμων “Με την οκά και με το δράμι”, στο Μενίδι. Ένα έργο που ξεκίνησε το 2017 και επεκτείνεται κάθε χρόνο σε ολόκληρη τη βιτρίνα του καταστήματος.

 

Η θεματογραφία αντανακλά την ποιότητα των προϊόντων του, που είναι ψαγμένα παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα,  μοναδικά για την ποιότητά τους.

 

Η ζωγραφική γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις σε μουσαμά και σε κάποιες περιπτώσεις σε κοντραπλακέ θαλάσσης, για ευκολία στην τοποθέτηση.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Μενίδι
  • Διαστάσεις: ———
  • Ημερομηνία: 10-11-2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ