ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ   >   ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ

ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ

Ζωγραφική Τοίχων Κέντρου Λογοθεραπείας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σ’ένα Κέντρο μελάτης ζωγράφισα ένα θέμα κατάλληλο για ηλικίες 6-12 χρονών, αερόστατα που πετούν πάνω από ένα όμορφο τοπίο.

 

Παρά τις ανωμαλίες του τοίχου -μάλλον η πιο δύσκολη επιφάνεια που έχω δουλέψει- οι ατέλειες υπερκαλύφθηκαν και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!

 

Αέρινο και μαγευτικό, εκπέμπει θετικότητα και αισιοδοξία στο χώρο.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ν. Φιλαδέλφεια
  • Διαστάσεις: 1,20μ x 3,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ