ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ   >   ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ

ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ

Τοιχογραφία Κέντρου Εκμάθησης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
509 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα αγόρι ταξιδεύει με τη φαντασία του διαβάζοντας.

Ονειρεύεται τα ταξίδια που θα κάνει στο μέλλον.

 

Ένα έργο μοναδικό που συνθέσαμε μαζί με την πελάτισσά μου Σαντρίν Οσκιάν, ιδιοκτήτρια του κέντρου “Petit Paris” και δασκάλα γαλλικών, το οποίο ταιριάζει τέλεια στον χώρο και σκοπό έχει να παρακινήσει τους μικρούς μαθητές ν’ αγαπήσουν το διάβασμα και τα ταξίδια!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Γλυφάδα
  • Διαστάσεις: 1,20μ x 1,20μ
  • Ημερομηνία: 04-10-2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ