ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ   >   ΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ζωγραφική Τοίχων Κέντρου Εκμάθησης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κος Χάρης Χαραλαμπίδης, υπεύθυνος του κέντρου εκπαίδευσης “ALPHA” είχε την υπέροχη ιδέα και το όνειρο να απεικονίσει τρία από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας στον τοίχο του ανανεωμένου εκπαιδευτικού του κέντρου.

 

Ανέλαβα λοιπόν να κάνω το όνειρό του πραγματικότητα, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σ’ ένα Σαββατοκύριακο, καθώς το κέντρο ήταν κλειστό.

 

Έργο δύσκολο και απαιτητικό, αλλά πολύ όμορφο, που αναβάθμισε κατά πολύ τον χώρο!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Εξάρχεια
  • Διαστάσεις: 2,50μ x 1,50μ
  • Ημερομηνία: 04-09-2016

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ