ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ   >   SARAH KAY

SARAH KAY

Ζωγραφική Τοίχων Κέντρου Γαλλικών

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα πολύ χαριτωμένο και ρομαντικό θέμα κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια απ’ τη συλλογή της Σάρα Κέυ, ζωγράφισα στην πρόσοψη της αίθουσας γαλλικών ειδικά για τους μικρούς μαθητές.

 

Ο τοίχος της αίθουσας έχει διαμορφωθεί σαν πρόσοψη σπιτιού, στον οποίο κάθονται ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι παρέα με τα ζωάκια τους.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Γλυφάδα
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 1,80μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ