ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Τοιχογραφία Παιδικού Δωματίου Κοριτσιού

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα πρωτότυπο και μοναδικό θέμα με την αγαπημένη τους νεραϊδούλα, διάλεξαν η Χαρά και ο Ηλίας για την μπεμπούλα τους που θα έρθει σε δύο μήνες, προσφέροντάς της έτσι, ένα μοναδικό δωμάτιο!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πεντέλη
  • Διαστάσεις: 2,50μ x 2,60μ
  • Ημερομηνία: 09-08-2013

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ