ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

ΤοιχογραφίαΖωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σκρατ, το αξιαγάπητο και λαίμαργο τρωκτικό, ο Μάνι το μαμούθ, ο Ντιέγκο και η Σίρα, οι μαχαιρόδοντες τίγρεις και ο αργόστροφος Σιντ, με φόντο τους πάγους της εποχής των παγετώνων, πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το υπέροχο και… δροσερό θέμα που καλύπτει 2 τοίχους του παιδικού δωματίου του Γιωργάκη που θα έρθει πολύ σύντομα στον κόσμο!

 

Μπράβο στη μαμά Μελίνα και τον μπαμπά Χάρη για την τολμηρή επιλογή του θέματος!!!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Κερατέα
  • Διαστάσεις: 5,00μ x 2,60μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ