ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

ΤοιχογραφίαΖωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σκρατ, το αξιαγάπητο και λαίμαργο τρωκτικό, ο Μάνι το μαμούθ, ο Ντιέγκο και η Σίρα, οι μαχαιρόδοντες τίγρεις και ο αργόστροφος Σιντ, με φόντο τους πάγους της εποχής των παγετώνων, πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το υπέροχο και… δροσερό θέμα που καλύπτει 2 τοίχους του παιδικού δωματίου του Γιωργάκη που θα έρθει πολύ σύντομα στον κόσμο!

 

Μπράβο στη μαμά Μελίνα και τον μπαμπά Χάρη για την τολμηρή επιλογή του θέματος!!!

 

(3 μέρες εργασίας… μέσ’ στους πάγους…!)

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Κερατέα
  • Διαστάσεις: 5,00μ x 2,60μ
  • Ημερομηνία: 09-10-2013

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ