ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ & ΝΕΡΑΪΔΟΥΛΕΣ

ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ & ΝΕΡΑΪΔΟΥΛΕΣ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για το μικρότερο δωμάτιο το οποίο ζωγράφισα ολόκληρο, πλην του τοίχου της ντουλάπας και της οροφής, με θέμα την Τίνκερμπελ στους καταρράκτες μα το Δέντρο της Ζωής και την λίμνη με τις φίλες της νεράιδες.

 

Το εμβαδόν του δωματίου είναι μόλις 5,30τμ.

Κι όμως, μόλις ολοκληρώθηκε η τοιχογράφηση του ο χώρος διευρύνθηκε και οι τοίχοι απέκτησαν βάθος χάρις στο συνδυασμό των χρωμάτων και τη σωστή χρήση της προοπτικής.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πάρνηθα
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 7,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ