ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ & ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ (1ο μέρος)

ΝΕΡΑΪΔΕΣ & ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ (1ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα δωμάτιο νεραϊδένιο για την 3χρονη Έλενα! Νεράιδες κάστρα, μονόκεροι και ο πρίγκιπάς της που της προσφέρει ένα τριαντάφυλλο και την αγάπη του!

 

Το ζωγράφισα ολόκληρο, τοίχους και ταβάνι 40τμ περίπου.

Ολόκληρη η σύνθεση έγινε βάση της θέσης των επίπλων που θα τοποθετηθούν στη συνέχεια: κρεβάτι, κομοδίνα, τουαλέτα, κτλ.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Βόλος
  • Διαστάσεις: 40τμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ