ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΝΕΡΑΪΔΕΣ   >   ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ & ΞΩΤΙΚΑ

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ & ΞΩΤΙΚΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα πραγματικά παραμυθένιο θέμα κι ένα υπέροχο δώρο, στον μεγάλο τοίχο του παιδικού δωματίου της 3,5 ετών Ηλέκτρας και των 5χρονων δίδυμων αδερφών της, Μάριου και Κωνσταντίνου, για τα γενέθλιά τους!

 

Χαρούμενα ξωτικά, μια υπέροχη μοονοκερίνα, καταρράκτες που σχηματίζουν λίμνη κι ένα όμορφο ποταμάκι, με ανθισμένα δέντρα τριγύρω, δημιουργούν ένα ονειρεμένο περιβάλλον!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Φιλοθέη
  • Διαστάσεις: 3,80μ x 3,20μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ