ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (2ο μέρος)

ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ (2ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Ταράτσας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πολυταξιδεμένος Άγγελος είχε την επιθυμία να μεταμορφώσει την ταράτσα του σε μια γωνιά της τροπικής ζούγκλας του Αμαζονίου, με κάποια απ’ τα πιο χαρακτηριστικά ζώα της. Έτσι, του ζωγράφισα τον ιαγουάρο, τον άρχοντα της Αμαζόνιας ζούγκλας, έναν βραδύποδα, έναν αλιγάτορα, μαζί με παπαγάλους και τουκάν.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ιλίσια
  • Διαστάσεις: 4,00μ x 1,75μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ