ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ   >   ΔΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Τοιχογραφία Κέντρου Φυσικοθεραπείας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Δέντρο της Υγείας ζωγράφισα στον γκρίζο τοίχο της γραμματείας του 2ου  φυσικοθεραπευτήριου “Ευ κίνησις” του Λευτέρη Μαμαλάκη στο Ίλιον.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ίλιον
  • Διαστάσεις: 2,70μ x 1,50μ
  • Ημερομηνία: 31-01-2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ