ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ   >   ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ & ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ & ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Τοιχογραφία Χώρου Εστίασης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην υπαίθρια κατασκευή της κρεπερί Crepa Land ζωγράφισα μία μείξη από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων & Εργοστάσιο σοκολάτας.

Το έργο αποτελείται από δύο κομμάτια που ζωγράφισα στο εργαστήριό μου και στη συνέχεια έγινε η τοποθέτηση στην μεταλική κατσκευή, από ειδικό.

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Παγκράτι
  • Διαστάσεις: 4,30 x 1,30τμ
  • Ημερομηνία: 3-02-2023

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας κατά την περιήγηση σας.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική cookies.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ