ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ   >   WONDERLAND (1ο μέρος)

WONDERLAND (1ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Χώρου Εστίασης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα πολύ όμορφο θέμα, σ’ ένα καινούργιο take away κατάστημα, μια μεγάλη και δύσκολη περιπέτεια.

 

Το κατάστημα είχε ήδη την διακόσμηση με τις κατασκευές με το δέντρο και την Αλίκη στο μανιτάρι και ήταν ήδη σε λειτουργία, πράγμα που δυσχέραινε αφάνταστα την δουλειά μου.

Εδώ βλέπετε την διαδικασία απ’ την αρχή των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωση.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Καλλιθέα
  • Διαστάσεις: 30τμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ