ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ - ΖΩΑ   >   ΛΕΥΚΑ ΚΛΑΡΑΚΙΑ & ΠΟΥΛΙΑ

ΛΕΥΚΑ ΚΛΑΡΑΚΙΑ & ΠΟΥΛΙΑ

Τοιχογραφία Παιδικού Δωματίου Κοριτσιού

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνω στον γκρι τοίχο αυτού του κοριτσίστικου δωματίου ζωγράφισα με λευκό χρώμα κλαράκια με φύλλα που κατεβαίνουν από το ταβάνι και πουλάκια που πετάνε ή κάθονται ανάμεσα στα κλαδιά.

 

Αυτό το όμορφο, ελαφρύ και ουδέτερο θέμα για την μπεμπούλα που θα γεννηθεί σε 15 μέρες,  είναι κατάλληλο και για άλλους χώρους, όπως πχ, σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, κτλ.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αγ. Παρασκευή
  • Διαστάσεις: 3,40μ x 2,70μ
  • Ημερομηνία: 28-02-2023

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας κατά την περιήγηση σας.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική cookies.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ