ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ   >   ΒΟΚΑΜΒΙΛΙΑ & ΕΠΙΓΡΑΦΗ

ΒΟΚΑΜΒΙΛΙΑ & ΕΠΙΓΡΑΦΗ

Ζωγραφική Τοίχου Εργαστηρίου Νυχιών

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σ’αυτό το εργαστήριο νυχιών έκανα μια ζωγραφική διακόσμηση στην πόρτα  και τα τζάμια του πίσω τοίχου, θέμα ανθισμένη βοκαμβίλια και το λογότυπο του εργαστηρίου.

 

Επίσης ζωγράφισα το μονόγραμμα στον τοίχο της γραμματείας και ένα κλαδί ροζ μανώλιας  στην είσοδο.

 

Μια μόνιμα εγκατεστημένη Άνοιξη στον εργασιακό χώρο!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πατήσια
  • Διαστάσεις: ———

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ