ΙΝΔΙΚΗ ΜΑΝΤΑΛΑ

Ζωγραφική Τοίχου Στούντιο Yoga-Pilates

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πανέμορφο studio Yoga-Pilates “Άρδην” ζωγράφισα την πιο ταιριαστή mandala που θα μπορούσε να υπάρξει για τον συγκεκριμένο χώρο! Η επιλογή ήταν της πελάτισσας μου Μαρίνας Θετεκούς, η οποία μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη, λειτουργούν την από κάθε άποψη υψηλού επιπέδου  σχολή τους.

 

Άνθρωποι του θεάτρου και οι δύο, διακόσμησαν τους χώρους με μια αισθητική μοναδική, που αποπνέει μια ιδιαίτερα θεατρική ατμόσφαιρα, εξαιρετικά ελκυστική και εμπνευστική για τους μαθητές.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πετρούπολη
  • Διαστάσεις: 2,20μ x 3,00μ
  • Ημερομηνία: 18-07-2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ