ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ   >   ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ (1o μέρος)

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ (1o μέρος)

Τοιχογραφία Κατασκήνωσης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ζωγραφίζοντας τους τοίχους στις βρύσες-ντουζιέρες μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ραφήνα
  • Διαστάσεις: ———
  • Ημερομηνία: 09-05-2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ