ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ   >   ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ (1o μέρος)

ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ (1o μέρος)

Ζωγραφική Τοίχων Κατασκήνωσης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα μια θαυμάσια εμπειρία, στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας με τον δήμο Αγίου Δημητρίου.

 

Ένα όμορφο καλωσόρισμα σ’ έναν ουρανό γεμάτο αερόστατα υποδέχεται τα παιδιά και τους επισκέπτες της κατασκήνωσης στους τοίχους της μεγάλης σκάλας που οδηγεί από την πύλη και τους χώρους των γηπέδων στην τραπεζαρία και τους κοιτώνες.

 

Ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών είναι πάντα η μεγαλύτερη αμοιβή!

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ραφήνα
  • Διαστάσεις: ———

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ